Otsing sellest blogist

kolmapäev, 19. aprill 2017

Pasta Lehtkapsa, Linaseemneõli Ja Kanepiseemnepestoga

Pasta Lehtkapsa, Linaseemneõli Ja Kanepiseemnepestoga 

Maitserohke ja tervislik pesto lehtkapsast ja kanepiseemnetest lisab pastale nii värvi kui särtsu!

Vaja läheb

400 g spagette vm pastat
1 tl purustatud küüslauku
700 ml lehtkapsas 
180 ml kooritud kanepiseemneid
3 spl sidrunimahla
2 tl roosat soola 
veidi musta pipart 
veidi tšillihelbeid 
60 ml linaseemneõli 
peotäis riivitud parmesani juustu

Tee nii:
Purusta köögikombainis või saumikseriga küüslauk, lehtkapsas, kanepiseemned ja parmesani juust.
 Kui oled saanud ühtlase pesto, nirista juurde õli ja sega korralikult läbi, kuni kogu õli on segunenud.
 Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Kui soovid, lisa ka tšillihelbeid.

Keeda spagetid või muu pasta vastavalt pakendi juhendile.
 kurna spagetid, aga jäta veidi keeduvett alles, et vajaduse korral pastakastet vedelamaks teha. 
Sega pasta pestoga kokku ja kui tundub, et on vaja, lisa veidi pasta keetmise vett. Serveeri kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar