Otsing sellest blogist

reede, 14. aprill 2017

PORGANDI-TATRAKOOK



KOOSTISOSAD
250 g riivitud porgandit
4 muna
200 g rafineerimata toor-roosuhkrut
2 dl õli
1 dl piima või õunamahla vm vedelikku
3 dl NONNA tatrajahu
2 tl küpsetuspulbrit


VALMISTAMINE
Kuumuta ahi 175 C.
Eralda munakollased munavalgetest. Sega riivitud porgand munakollaste, suhkru, õli, vedeliku ja jahuga, millesse on segatud sooda ja sidrunhape.
Mikserda munavalged kõvaks vahuks, sega ettevaatlikult taina hulka. Pane tainas 24 cm küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäivasse koogivormi.
Küpseta 175-kraadises ahjus 30-40 minutit.

Retsept on mugandatud Hele-Mai Alamaa, Evelin Ilvese ja Tuuli Mathiseni raamatus "Söögivahetund. Koolikokkadelt kodukööki" (Ajakirjade Kirjastus, 2014).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar